1. HMKRL 9. krug RK Kamičak – RK Arbanasi, RK ZadarVaš preglednik ne podržava JavaScript koji je potreban za pregled stranice. Uključite JavaScript ili nadogradite svoj preglednik.


Iako je falio Vučković(gripa) odigrali smo odlično prvo poluvrijeme i njegov izostanak protiv Arbanasa se nije toliko osjetio.


Imali smo stalno prednost od 2-3 gola razlike i igrali smo stvarno odlično pogotovo u obrani. Zatim je Milun neoprezno zaradio 3. isključenje i stvorio ogroman problem treneru koji je morao u potpunosti promijeniti plan igre. Do pred sam kraj imali smo vodstvo, ali su nas Arbanasi na kraju utakmice preokrenuli i zasluženo pobijedili.


Bilo je za očekivati nakon psihičkog pražnjenja u prvoj utakmici da u drugoj nećemo moći dugo izdržati protiv Zadra. Držali smo se dobro 15-ak minuta, ali više od toga jednostavno nije išlo. Možda bi bilo i bolje da nam se nisu ozlijedili u toku utakmice Poljak I. i Putnik. Ovu utakmicu što prije zaboraviti jer je stvarno bio dan uzrečice da nesreća nikad ne dolazi sama.


Rezultat:
Kamičak – Arbanasi 15:16 (8:7)


Kamičak – Zadar 14:20 (7:8)


Autor: RK Kamičak Sinj


Comments

comments


Grb

RK Kamičak Sinj

Proudly powered by WordPress