Seniori5333e338c567f.jpg

2.HRL-jug 18. kolo RK Kamičak – RK SolinNakon iznenađujuće pobjede na Jelsi, Kamičak je u malo neobičnom terminu(petak 21:15 sati) odigrao prvenstvenu utakmicu protiv velikog sportskog rivala Solina


Gosti puno bolje otvaraju utakmicu i u 12. minuti na krilima odličnog vratara Balova, F.Vrgoča i Ćićerića vode sa 6:2. Trener Ivo Miloš tada zove time-out nakon kojega na teren izlazi totalno drugačija momčad, borbena i beskompromisna u obrani i strpljiva u napadu. Od 12.do 22. minute gosti nisu postigli pogodak čime se Sinjani vraćaju u utakmicu i poravnaju na 6:6. Ipak su Solinjani do poluvremena uspjeli stvoriti prednost, te na odmor otići s vodstvom 10:8. Početak 2. poluvremena bolje otvaraju domaći igrači i poravnaju na 10:10. Od tog trenutka pa do 56. minute vodila se bespoštedna borba za svaku loptu i za svaki pogodak. U tom razdoblju čak 8 puta je rezultat bio poravnat. I onda Poparić preuzima stvari u svoje ruke, zabija 3 gola u nizu i odvodi momčad Kamička do prednosti od 2 pogotka(19:17) razlike, vratar Stupalo je zaključao svoja vrata te je domaća momčad mirno privela susret kraju i održala prednost od 2 gola.


Uz Poparića sa 10 golova i vratara Stupala sa 15 obrana treba pohvaliti kompletan obrambeni segment Kamička, te Filipovića-Grčića sa 5 pogodaka.


Rezultat:
Kamičak– Solin 22:20 (8:10)


Autor: RK Kamičak Sinj


Comments

comments


Grb

RK Kamičak Sinj

Proudly powered by WordPress