kami

2.HRL-jug 19. kolo RK Korčula – RK KamičakNa Korčulu smo doputovali po potvrdu dobre forme i treću pobjedu u nizu. U tome smo uspjeli u potpunosti i uz vrlo dobru igru, pogotovo u prvom djelu.


Do 9. minute igralo se dosta izjednačeno i borbeno što je pokazao i rezultat u tom razdoblju igre(4:4). Zahvaljujući odličnoj dionici Poparića(7 pogodaka od prvih 9) do 15. minute radimo seriju od 5:1 i stvaramo prvu osjetniju prednost od 5:9. Do poluvremena smo tu razliku održavali i otišli na odmor sa +4(14:18) iako smo u par navrata imali i +6. U dosta turbulentnom 2. poluvremenu Kamičak je povećao prednost na 16:22 i onda stao. Sa nepotrebnim tehničkim greškama i nerezonskim šutevima dozvolili smo domaćinu da u potpunosti uhvati priključak i poravna rezultat na 25:25. U tim jako teškim trenucima jako važan sedmerac brani Stupalo, na drugoj strani Pletikosić zabija za +1. Stupalo je ponovno efektno obranio jedan zicer, a Mustapić u napadu pogađa za +2. Do kraja su još Filipović-Grčić sa jednim i Poparić sa 2 pogotka mirno priveli utakmicu kraju.


Istakli su se Stupalo P. sa 12 obrana, Poparića sa 12 pogodaka, Filipović-Grčić sa 7 pogodaka, Pletikosić sa 5 pogodaka, Mustapić sa 4 pogotka i Vučković N. koji je odlično odradio defenzivne zadatke.


Rezultat:
Korčula– Kamičak 28:30 (14:18)


Autor: RK Kamičak Sinj


Comments

comments


Grb

RK Kamičak Sinj

Proudly powered by WordPress