2.HRL-jug RK Kamičak – RK ArbanasiVaš preglednik ne podržava JavaScript koji je potreban za pregled stranice. Uključite JavaScript ili nadogradite svoj preglednik.


Protiv Arbanasa iz Zadra smo se morali iskupiti našim navijačima koji su bili kao i mi razočarani sa posljednja dva poraza.


Učinili smo to na najbolji mogući način sa odličnom predstavom koja je mogla zadovoljiti naše vjerne pratitelje. Od prve sekunde utakmice postavili smo se kao gazda na terenu protiv moramo priznati jako indisponiranog protivnika(možda je za to bila zaslužna naša odlična igra i u obrani i u napadu). Već u 12.minuti semafor je pokazivao 11:3 i samim tim je utakmica bila gotova, bilo je samo pitanje s koliko golova razlike će susret završiti.


Od početka do kraja postojala je samo jedna momčad na terenu koja je pokazala pregršt dobrih akcija, atraktivnih poteza i čvrste igre u obrani i dobrih obrana vratara, a to smo bili mi. Vrijedi doista pohvaliti cijelu momčad na učinku kako u fazi obrane tako i u fazi napada. Vrijedi istaknuti da se čak 12 naših igrača upisalo u listu strijelaca. Sljedeće kolo gostujemo na otoku Hvaru kod Jelse gdje se nadamo da ćemo pružiti dobru partiju i vratiti se kući s bodovima.


Rezultat:
Kamičak – Arbanasi 36:20 (17:7)


Autor: RK Kamičak Sinj


Comments

comments


Grb

RK Kamičak Sinj

Proudly powered by WordPress