2. HRL-jug RK Kamičak – RK Metković 1963Vaš preglednik ne podržava JavaScript koji je potreban za pregled stranice. Uključite JavaScript ili nadogradite svoj preglednik.

kamičak


U derbiju kola rukometaši Kamička na svom parketu nisu uspjeli svladati vodeću momčad lige Metković za koju je nastupio i proslavljeni hrvatski reprezentativac Nikša Kaleb.


Loš početak susreta već je zarana domaće otjerao u minus, no nakon što je trener Kamička povukao nekoliko taktičkih poteza, prije svih premjestivši Pletikosića s krila na srednjeg vanjskog, napad je profunkcionirao pa se razlika u rezultatu počela topiti.


Već do poluvremena Kamičak je smanjio na minus jedan (11:12), da bi u 34. došao do izjednačenja (13:13), a tri minute poslije golom Gašpara i do vodstva (16:15), koje pak nije dugo potrajalo.

Naime, od tog trenutka gosti su ubacili u brzinu više, brzo pobjegli na četiri gola prednosti, prvenstveno zahvaljujući manjku snage kod domaćih, ali i svom sjajnom vrataru koje potpuno zaključao svoja vrata. Susret je u konačnici završen rezultatom 21:28 u korist Metkovića.


Svakako treba naglasiti da je nova Uprava sinjskog kluba na lijep način prigodnim poklonima izrazila poštovanje i zahvalnost onoj bivšoj koju je predvodio predsjednik Dražen Šabić, zatim tajnik Zdenko Boškin te trener Ivo Vukasović.


Rezultat:
Kamičak – Metković 21:28 (11:12)


Autor: Mišo Gulić

Izvor: Ferata


Comments

comments

Grb

RK Kamičak Sinj

Proudly powered by WordPress