2. HRL-jug RK Solin – RK KamičakVaš preglednik ne podržava JavaScript koji je potreban za pregled stranice. Uključite JavaScript ili nadogradite svoj preglednik.

kamičak


Na derbi protiv drugoplasiranog Solina otišli smo znajući da nas čeka teška utakmica. Solin koji je još uvijek u igri za 1. mjesto nas je dočekao pun samopouzdanja nakon pobjede u Dubrovniku i niza od 5 pobjeda.


26. minuta smo igrali dobar rukomet i parirali domaćinu u svim segmentima rukometne igre. Tada smo upali u crnu rupu od 4 minute gdje nam protivnik radi seriju 5:1 i odlazi na poluvrijeme sa prednošću od 5 pogodaka razlike(17:12). U drugom poluvremenu smo krenuli sa nekoliko promašenih zicera ali i bez obzira na to uspjeli smo dobrom igrom u obrani smanjiti rezultat na samo 3 gola zaostatka u 40.minuti.


I onda ponovno našim pogreškama omogućujemo protivniku da otiđe na 5 pogodaka prednosti i mirno privede utakmicu kraju uz velike zasluge vratara Balova koji je prethodne dvije sezone branio boje našeg kluba. Tada smo pružili priliku mlađim talentiranim igračima i razlika je bila na kraju prevelika s obzirom na prikazano na terenu.


Domaćin je na kraju zasluženo pobijedio jer je jednostavno njihova volja i htijenje bila na višoj razini nego u našim redovima. Od naših na utakmici jedina svijetla točka je bio Gašpar sa 8 pogodaka.


Rezultat:
Solin – Kamičak 36:28 (17:12)


Autor: RK Kamičak Sinj


Comments

comments

Grb

RK Kamičak Sinj

Proudly powered by WordPress