Derbi utakmica 11. kola 2.HRL jugVaš preglednik ne podržava JavaScript koji je potreban za pregled stranice. Uključite JavaScript ili nadogradite svoj preglednik.

kamičak


U nedjelju 23. veljače, s početkom u 16:00 h u sportskoj dvorani Sinj, odigrat će se derbi utakmica između RK „Kamičak“ i RK „Metković 1963“ 11. kola II. HRL jug.


Ove sezone RK „Metković1963“ je favorit za osvajanje prvog mjesta te će zasigurno utakmica biti interesantna uz mnoštvo atraktivnih poteza s obje strane. Da bi opravdali glas, kako je iz Sinja bodove teško odnijeti, domaćin je odlučan pružiti maksimum u igri kako bi bodovi ostali u gradu pod Kamičkom.


RK „Kamičak“ je od početka ove polusezone dobio pojačanje. Radi se o igraču Neni Gašparu koji je svoje rukometne korake započeo u RK „Kamičak“ 1999.g., a rukometni put je gradio u klubovima: RK „Poreč“ u koji odlazi iz RK „Kamičak“ na polusezoni 2004-2005 te se na kraju sezone priključuje sastavu RK „Buzet“. Tu boravi punih osam godina, do kraja sezone 2013-2014. Iste godine na mesec i pol dana odlazi u Libiju te se u drugom dijelu sezone priključuje matičnom klubu RK „Kamičak“ kao dobrodošlo pojačanje.


Molimo sve ljubitelje sporta da nam se pridruže u nedjeljnoj utakmici i pruže potporu u nimalo lakoj utakmici te uživajte u jednoj lijepoj rukometnoj predstavi.


Autor: Ante Pavić


Comments

comments


Grb

RK Kamičak Sinj

Proudly powered by WordPress