Dugi rat

Kamičak slavio na Trilju, drugi u Dugom RatuVaš preglednik ne podržava JavaScript koji je potreban za pregled stranice. Uključite JavaScript ili nadogradite svoj preglednik.


Na turniru za dane Sv. Mihovila na Trilju sudjelovali su RK Trilj Pršut Voštane, RK Kamičak Sinj i RK Hrvatski Dragovoljac. Igralo se po sistemu svatko sa svatkim.


U prvoj utakmici domaćin Trilj je bio bolji od Hrvatskog Dragovoljca, dok su se u drugoj utakmici sastali Kamičak i Dragovoljac, u kojoj je Kamičak bio bolji sa 24-20.


Odluka o prvom mjestu pala je u zadnjoj utakmici između Trilja i Kamička, u kojoj su Sinjani uvjerljivo slavili sa 34-26 te tako osvojili turnir sv. Mihovila.


Na 19. Memorijalnom turniru u Dugom Ratu, na kojem su sudjelovali RK Hrvatski dragovoljac, RK Kamičak Sinj, RK Marina Kaštela 2 te RK Trilj Pršut Voštane, sinjski drugoligaš je osvojio drugo mjesto.


U polufinalu je Hrvatski Dragovoljac bio bolji od Trilja, dok je Kamičak nakon neriješenog ishoda 31-31 i boljeg izvođenja sedmeraca (4-2), pobijedio Kaštela.


U finalu je domaćin Dragovoljac bio bolji od Kamička te zasluženo odnio naslov pobjednika.

Dodajmo da je pehar za drugo mjesto primio kapetan Kamička Stipe Pletikosić, dok je titulu najboljeg vratara na turniru odnio vratar Kamička Ivan Ćuk.

Autor: RK Kamičak Sinj


Comments

comments


Grb

RK Kamičak Sinj

Proudly powered by WordPress